Fotoboek

Lid worden van UD?

Udeetje

Voetbalclub UD Weerselo
Trainingen UD!
maandag, 14 april 2014 13:04
Veld 4 wordt geheel gerenoveerd en kan NIET gebruikt worden om te trainen. De teams die trainden op veld 4 trainen nu zoveel mogelijk op veld 3.

De DOELGEBIEDEN mogen NIET gebuikt worden om te trainen.

Let Op; Er staan nog vele doordeweekse wedstrijden gepland.
 
alt  alt
alt 
 
UD wint in kleurrijke wedstrijd bij Overdinkel!
maandag, 14 april 2014 12:56
Deze zondag stond er weer een belangrijke pot op het programma, de uitwedstrijd bij Sportclub Overdinkel. UD is de laatste weken behoorlijk bezig met het uitbreiden van het puntenaantal en er werd ook met vertrouwen (veel te vroeg) naar Overdinkel afgereisd. De opdracht is deze weken ook duidelijk: Winst is het enige dat telt. 
Lees meer...
 
U-Day
woensdag, 09 april 2014 17:34
Leden, Vrijwilligers en Sponsoren UD.

Op zaterdag 31 mei 2014 is er een afsluitende festiviteit georganiseerd voor alle mensen die betrokken zijn bij voetbalvereniging UD. Zet deze datum vast in je agenda.  De naam van deze dag luidt U-Day. Het programma zal vooral in het teken staan van sport, spel en met een gezellig feest.  Met deze dag komt de medewerkers avond, die jaarlijks eind april, werd gehouden te vervallen. Nadere info over het programma volgt binnenkort.

Commissie U-Day
 
Belangrijke 3 punter voor UD1!
maandag, 07 april 2014 13:50
Deze zondag stond er weer een belangrijke wedstrijd op het programma voor de spelers van Renzo Bolk. Er moest gewonnen worden van Avanti en dan kijken wat de concurrentie, met name Fleringen, doet. UD moest het doen zonder Niels, Hans en ook Bas Knikhuis was niet fit genoeg om te spelen. Hier tegenover stond wel de terugkeer van Evert ‘Iniesta’ Welman die op het middenveld geflankeerd werd door Mart Paus en Jordi Snijders. De achterhoede bestond uit Peter Banierink, Rick Hovels, Rick Zwiers en Bart Banierink. Het doel werd verdedigd door Bouke Bijen en de voorhoede bestond uit Koen van Tebberen, Bart Essink en Wouter Plegt.
Lees meer...
 
Bestuursnieuws April
vrijdag, 04 april 2014 09:41
Informatieavond UD 'Stand van Zaken Kunstgras'. 
24 April 21.30 UUR
Ronald Pots (voorzitter Stichting de Echelpoel) en Harry uit het Broek (voorzitter UD) presenteren de laatste ontwikkelingen. KOMT ALLEN NAAR DE KANTINE.
 
UD Duurzaam krijgt steeds meer vorm. De zonnepanelen zijn door Vennegoor geïnstalleerd en hebben na DRIE weken reeds 2000 kWh geproduceerd! (UD verbruikt 30.000 kWh op jaarbasis, een gemiddeld gezin 4000 kWh) 
 
De waterontharder doet ook reeds zijn werk.
 
De installatie van de Luchtwarmtepomp en de warmwaterboiler wordt de komende dagen afgerond.
 
Veld 4 wordt half april geheel gerenoveerd. De bovenste laag wordt tot een diepte van 30 cm afgegraven, daarna geegaliseerd en opnieuw ingezaaid. Een kostbare maar absoluut noodzakelijk ingreep. Vanaf die tijd komt er een nieuwe indeling van de trainingslocaties.
Veld 2 en veld 3 kunnen dan overeenkomstig dit schema gebruikt worden om te trainen. DRINGEND VERZOEK IS OM DE DOELGEBIEDEN TE ONTLASTEN.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 33

Sponsors

Volg UD op Facebook!

KNVB Speeldagenkalender

Copyright 2013 | UD Weerselo